In de afgelopen jaren waren en/of zijn op dit moment mijn opdrachtgevers:

UWV Hengelo, gemeente Enschede, ROC van Twente, SMD Enschede-Haaksbergen, Inwerk Almelo, Volksuniversiteit Enschede, Scala Welzijn Hengelo, Egberink & De Winter Enschede, Wijkraad Horstlanden-Veldkamp Enschede, Carint Reggeland Hengelo, .

Hieronder reacties van mensen:

Kim:

Anne is een zeer betrokken jobcoach en denkt out of the box. Ze heeft mij geholpen om meerdere aspecten in mijn leven te onderzoeken en aan te pakken, zodat ik beter de focus heb kunnen leggen op mijn opleiding en werk in de gehandicaptenzorg. Anne heeft mij voorzien van vele nuttige adviezen en inzichten. Mede door haar heb ik nu het vakgebied gevonden waarin ik mij als een vis in het water voel. Heel erg bedankt Anne!

Inez Kause:

Hallo Anne,
Heel graag wil ik je bedanken voor de geweldige Reading massage van afgelopen maandag j.l. Wat je gedaan hebt kan ik niet goed navertellen, maar ik wil het toch proberen:
Ik heb het gevoel dat ik tijdens de massage in een andere laag van mezelf ben terecht gekomen. Ik hoorde wat er in de reading aan de orde kwam en tegelijkertijd was ik ergens op een heel diep niveau van Zijn. Het voelde ontspannen, vredig en als thuiskomen. Hoewel dit wat zweverig klinkt was het dat totaal niet. Mijn hersens werkten normaal door, ik hoorde alles en toch was ik zeer in mezelf. Ik vond en vind het een heel bijzondere ervaring. Nog steeds heb ik dat intense gevoel bij me.
Nogmaals heel erg bedankt.

Nicky:

Een geweldige wijze van ondersteuning om mensen, die het nodig hebben, weer een dagbesteding en dus een doel voor ogen te geven.

Daniëlle:

Jij staat als persoon voorop, de werkmethode sluit dan ook aan bij jou als persoon, jouw tempo, jouw wensen, jouw behoeften kortom wat jij wil. Ken je deze nog niet voldoende dan leer je ze te kennen o.a door te leren vanuit je intuitie te werk te gaan en zodoende dichter bij jezelf te komen. Dit kan erg verhelderend en verrassend werken! Door de diversiteit aan vragen, leer je de antwoorden in jezelf te vinden! Kortom het traject kan veel nieuwe inzichten bieden! Dit alles wordt je op een leuke, afwisselende methode eigen gemaakt!”

“Ik had uiteindelijk keus uit twee functies. Met je begeleiding in het schrijven van brieven, werd ik zeker op drie van de vier sollicitatiebrieven uitgenodigd voor een gesprek”.

Nico:

Wat mij erg aanspreekt is dat de kracht ligt in de betrokkenheid en persoonlijke aanpak.
In tegenstelling tot het gebruik maken van de bekende methoden uit de psychologie gaat het hier juist om intuïtief handelden; leren luisteren naar wat je lichaam aangeeft en niet alleen naar wat door de maatschappij wordt opgelegd. Hierbij ligt de nadruk vooral op het doorgronden van valkuilen en blokkades, waardoor men in gaat zien waarom men op dat gebied conflicteert of vast loopt.
Ineens word men zich bewust van het patroon (of patronen) dat men soms al jaren lang onbewust heeft ontwikkelt.
Middels individuele gesprekken krijgt men handvatten aangereikt om de valkuilen en blokkades in de praktijk te gaan herkennen, hoe hier anders op te reageren dan men gewoon is, én hoe men kan voorkomen dat een oud patroon ongemerkt terug komt.
Het traject heeft mij weer dichter bij mezelf gebracht. Dat geeft veel vertrouwen en ook zelfvertrouwen, waardoor je bewuster bent van je eigen ik.