In een reading en/of healing wordt er aandacht besteed aan wie jij in wezen bent. Wat speelt er energetisch  in en rondom jou. Tijdens een reading lees ik de beelden van jouw energie en vertel je hoe dat eruit ziet. Deze beelden vertellen iets over je onderbewuste, daar waar je bewust nog niet bijkomt. Dat wat ik vertel geeft dan ook vaak herkenning of ‘o, ja, daar had ik niet meer aan gedacht’.

  • Reading: Energetisch gelezen worden op een of meerdere thema’s en vragen die op dit moment een rol spelen in jouw leven. Wat speelt er nu en wat ligt in je vermogen. Thema’s die gelezen kunnen worden zijn: hoe gaat het met mij, relaties, werk, gezondheid, doelen en man/vrouw. Elke vraag kan gesteld worden.

Duur: 45 min. – 1 uur

Kosten: € 55,-

Healing betekent Heel worden, dus weer één met en in jezelf. Door veel gebeurtenissen raakt je energie huishouding weleens verstoord. Vergelijkbaar zoals ruis tussen zender en ontvanger kan ontstaan. Een healing zorgt voor het optimaliseren van de verbinding. Het resultaat is veelal een opgeruimd, rustig en ontspannen gevoel.

  • Healing: Weer meer energie krijgen, wat steun nodig bij het loslaten van zware energie of het gevoel dat je niet met beide voeten op de grond staat, dan helpt een healing dit te bereiken.

Duur: 30 – 45 min.

Kosten: € 37,50

  • Reading massage: Gelezen en gemasseerd worden. Gewoon in je kleding op de massagetafel waarbij gelezen wordt wat op dit moment wezenlijk speelt en het lichaam, mogelijk, ervaart. Zie voor ervaringen ‘Anderen zeggen’ op deze website.

Duur: 45 min. – 1 uur

Kosten: € 65,-