Portret okt 2012(3)Mijn naam is Anne Lamers (1964), studeerde in Enschede aan Het Twents Conservatorium, slaagde in 1989 als vakleerkracht Muziek en doceerde dit vak binnen het basis-, middelbaar- en volwassenenonderwijs. Ook gaf ik leiding aan instrumentale – en vocale groepen en speelde slagwerk in een band.
Na de opleiding Sociale Dienstverlening werkte ik als trajectbegeleider bij de DCW en het CBB en koos in 2002 voor commerciële re-integratie bij Kuijper & Van Dreumel en Solume.

Gedurende mijn werk deed ik van 2003 t/m 2006 bij IVCN te Zeist de drie jarige opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren en leerde daar naast de diverse taalpatronen Oplossingsgericht Coachen.

Tussen 2009 en 2014 volgde ik in het kader van mijn Intuïtieve Ontwikkeling cursussen en de opleiding tot Healer bij Omzin en Reader bij Intuïtieve Trainingen in Zutphen.
Verder volgde ik trainingen via Fontys: LBA Assessment, TNO arbeid: Winning new Jobs. Andere methodes en technieken waar ik in mijn werk gebruik van maak zijn Systemische Opstellingen en Transactionele Analyse.

In 2008 startte ik mijn eigen bureau ANNE LAMERS en bied begeleiding bij het (her)vinden van inzichten, bewustwording en eigenheid in de aanwezige situatie op weg naar dat wat je wenst.

Naast het coachen van individuele trajecten en met opdrachten van zowel particulieren als bedrijven, train ik diverse groepen voor onderwijs-instellingen. Hierbij gaat het meestentijds om de vraag: “wat en hoe communiceer ik met mezelf en mijn omgeving in verschillende situaties, met welk resultaat en hoe te verbeteren ?”